اثر کاربرد برگی منابع کودی روی و کلسیم بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن بادام‌زمینی

فائزه چهره نورانی؛ پروانه راهداری؛ معرفت مصطفوی راد؛ محمود اسدی؛ شادی کیابی

دوره 26، شماره 1 ، اسفند 1402، ، صفحه 91-108

https://doi.org/10.22059/jci.2023.353009.2777

چکیده
  هدف: به­منظور ارزیابی کاربرد برگی کودهای مختلف روی و کلسیم بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن بادام‌زمینی (رقم NC2)، آزمایشی در سال­های زراعی 1398 و 1399 در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان، رشت اجرا شد.روش پژوهش: این آزمایش به­صورت کرت­های خردشده با طرح پایه بلوک­های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. چهار سطح ...  بیشتر